10 Populairste aanbiedingen op PV Holland

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
2
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
4
Man met bijl probeert kaas door te hakken

Nederlands Openluchtmuseum: proef van het verleden

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - Wat vonden we vroeger lekker? Dat vinden we nu misschien wel gruwelijk! Proef, test en oordeel in het Nederlands Openluchtmuseum, waar je door het verleden reist. Langs de Scheepswerf voor een vette haring en naar de boerderij om mosterd te maken.

Koop je tickets met 25% korting!
5
Groep ringstaartmaki's

Papegaaien voeren en aapjes op je schouder: welkom in Zoo Veldhoven!

Tot 41% korting

Veldhoven - In Zoo Veldhoven kom je echt dicht bij de dieren. Aaien kan hier nog en je mag de vogels, vissen en schildpadden zelf voeren. Loop tussen de parkieten en ringstaartmaki's en schrik niet als er één gezellig op je schouder komt zitten.

Tot wel 41% korting op je tickets!
6
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

€ 1,- korting op je tickets

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Leer alles over de ruimtevaart!
7
Demonstratie in Marker Haven

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

20% korting op je tickets!

Enkhuizen - In het Zuiderzeemuseum ontdek je hoe het dagelijkse leven van de vroegere bewoners aan de Zuiderzee was. Stap in het leven van vissersvrouw Grietje en haar gezin, kijk in hun bescheiden huisje, help mee met de klusjes en doe een dutje in de bedstee.

Bestel je kaarten met korting
8
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
9
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,00 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,00 korting
10
Piepschuim snijden

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Tot € 1,00 korting op je ticket

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

Koop tickets met tot € 1,00 korting