10 Populairste aanbiedingen op PV Holland

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Kinderen op vlot in Nederlands Openluchtmuseum

Oer-Hollands dagje uit in het Nederlands Openluchtmuseum

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - In het Nederlands Openluchtmuseum ga je op reis door de tijd, van zo'n twee eeuwen geleden tot heel recent. Ontmoet vriendelijke boeren en ambachtslieden, maak een ritje in de nostalgische tram en luister naar de verhalen die je overal vindt.

Koop tickets met 25% korting!
2
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
4
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

25% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 25% korting
5
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
6
Kinderen spelen in zandlabyrint GeoFort

Schatzoeken en dwalen door het doolhof bij GeoFort Herwijnen

15% korting op je tickets!

Herwijnen - Verdwalen was nog nooit zo leuk en leerzaam! Bij GeoFort ontdek je alles over kaarten en navigatie. Binnen en buiten zijn allerlei experimenten te beleven. Kruip in de huid van een spion en leer hoe vleermuizen navigeren in de Vleermuisspeurtuin.

Bestel met 15% korting
7

Klimmen en ziplinen in Adventure City Rotterdam

15% korting op al je tickets

Rotterdam - Het avontuur wacht op je in Adventure City Rotterdam! In dit klimpark klim en klauter je binnen en buiten, met uitzicht over de iconische Rotterdamse skyline. Er zijn hier klimparcoursen en uitdagende adventures voor verschillende leeftijden.

Bestel je tickets met 15% korting
8
Bewonder de leukste dieren bij Zoo Bizar

Durf jij een wurgslang vast te houden bij Zoo Bizar?

Krijg € 0,50 korting per persoon

Orvelte - Zoo Bizar is een mini-dierentuin in een boerderij in het monumentendorp Orvelte. Hier ontmoet je allerlei exotische dieren - en mag je sommige zelfs aanraken. Durf je een wurgslang om je nek te hangen of een vogelspin over je hand te laten lopen?

Bekijk de aanbieding
9
Bakkende kinderen bij Bakkerijmuseum de Oude Bakkerij

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik

20% korting op al je tickets

Medemblik - Om je vingers bij af te likken! Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij laat je de fijne kneepjes van het bakkersvak zien. Die bakkers van toen wisten wel wat lekker was.

Bestel tickets met 20% korting
10
Spel met lasers in Fort Pannerden

Verover het spannende Fort Pannerden

Bestel snel je tickets

Doornenburg - Fort Pannerden werd lang geleden gebruikt om de Rijn en Waal te beheersen. Tegenwoordig kun je er de hele dag op onderzoek uit! Trotseer de Escape room Elements, ga op een spannende puzzelexpeditie en ontdek verhalen van vroegere bewoners.

Bekijk de aanbieding